Nyheder i shoppen

oprettet d.

Nyheder i shoppen

Det er nu 3 måneder siden at Lampevärk åbnede og selvom en vis frk. Corona nåede at spænde lidt ben for os, er vi alligevel kommet godt fra start.

Vi tager imod al støtte med kyshånd i form af omtale, anbefalinger og posts på Instagram med lamper, der er købt hos os.

Vi har fundet ud af, at folk faktisk godt kan lide vores lamper og Lampevärks stil. Og det er virkelig skønt. Så tak til alle jer.

 

Men det var egentlig nyhederne, som der skulle skrives om 😊

 

Der skulle i virkeligheden have været nogle flere på nuværende tidspunkt, men mange af  de nye lamper er blevet forsinket i produktionen netop pga. Covid19.

Vi har dog taget Circle og Reveal, som simpelthen er så lækre, synes vi.

Circle er ovenikøbet kommet med i vores Finest Selection.

 

Den har helt sit eget sprog i al sin enkelhed. Med udgangspunkt i den runde cirkel, er denne lampe en ægte eye-catcher, der bryder med de traditionelle lampeformer og er et moderne statement, som et legende, grafisk og skulpturelt element i rummet. Nogle gange skal der ikke så meget til for at give en indretning et løft markant opad. Og det kan man med Circle.

Tjek lige prisen i øvrigt. Den vejledende pris er 890 kr. og den er lanceret med en skarp intropris.

 

Se Circle her

 

Reveal har en mere kølig elegance over sig. Den eksklusive lampe, kunne sagtens stamme fra Italien, men den er ligesom Circle, produceret af det norske brand, Northern. Reveal lampen fortæller en historie om de traditionelle metoder, der møder den moderne teknologi ved at placere LED ind i kuplen, som er lavet af mundblæst glas.

Den tiltrækker sig opmærksomhed uanset hvor den hænger og kan bruges i private hjem såvel som i loungeområder i det professionelle rum.

 

Se Reveal her

 

Hvad synes du om Circle og Reveal?

 

Vi glæder mig til at vise jer endnu flere nyheder, der lander i shoppen hen over sommeren, så stay tuned.

Camilla/Lampevärk

                                       

 

 

 


Kommentar(er) 1

  • Louise
    Louise

    Den der Reveal er meeega cool ❤️❤️❤️

    Svar

Skriv din kommentar