Om os

Vi er vilde med lamper! Udover at have en konkret funktion, så kan lamper tilføre et rum personlighed, give det karakter og sit helt eget udtryk. Det er også lamper, der i mange tilfælde binder indretningen sammen, skaber en hyggelig atmosfære og er det lille ekstra, som giver den store helhed.

 

Lampevärk er en del af Formidabel, som opererer med indretning, arealoptimering og leverer møbler og inventar.

Indehaveren, Camilla Blom, er uddannet i Milano som indretningsarkitekt og har siden 1998 beskæftiget sig med indretning til både private og erhverv samt salg af møbler og belysning og hendes hjerte banker lidt ekstra for design med kant og lækkert formsprog. 

 

Har du et projekt, hvor du godt kunne tænke dig et forslag eller et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig. Vi hjælper meget gerne med det.

 

Vi har sammensat et herligt miks af de skønneste lamper fra forskellige danske og andre skandinaviske leverandører, som passer godt til den nordiske stil, med devicen om, at godt design er for alle og skal være til at betale. Det er selve grundstenen hos Lampevärk. Vi er kort sagt, vilde med det anti-mainstream og dyrker det fede formsprog, der er lavet med passion og kærlighed til produktet og giver plads til forskellighed.

 

Det er vigtigt for os at være så transparente som overhovedet muligt og vi tager webhandel yderst seriøst. Lampevärk er en dansk webshop og vi er selvfølgelig E-mærket, hvilket betyder, at det er en sikker platform at handle på og du er sikret op til 10.000 kr., hvis der skulle opstå en tvist i forbindelse med en ordre. Det vil vi selvfølgelig gøre alt for, ikke sker. Du er som kunde vores bedste ambassadør og vi lægger os i selen for at give den absolut bedste oplevelse.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du er i tvivl om noget. Har du et spørgsmål omkring et produkt eller synes du, at der mangler en lampe i shoppen, bliver vi glade for at høre fra dig.

Skriv til: info@lampevaerk.dk eller ring på telefon +45 70702848